SOUTĚŽ o vestavěnou skříň svépomocí za 30 tisíc korun!

Zapojte se do jedinečné soutěže, která vám může přinést novou vestavěnou skříň v hodnotě 30 tisíc korun! Představujeme vám unikátní možnost, jak oživit váš domov stylovým a praktickým prvkem. V následujících řádcích vám prozradíme, jak se můžete zapojit, co všechno je potřeba udělat a jak můžete zvýšit své šance na výhru.

Jak se zapojit?

Soutěž probíhá od 4. března 2024 do 18. března 2024, ale pozor, vaše odpovědi je potřeba zaslat nejpozději do 17. března! Chcete-li se zapojit, stačí odeslat vaši originální odpověď na zadané téma na e-mail: soutez@expresfm.cz

Kde všude probíhá soutěž?

Srdcem soutěže je rádio Expres FM, kde budete mít možnost soutěže se zúčastnit v prime time vysílání. Kromě toho se do kampaně aktivně zapojí i sociální sítě, na kterých budeme soutěž podporovat a zvát vás k poslechu. Nezapomeňte tedy sledovat Expres FM i na vašich oblíbených sociálních sítích, abyste nepřišli o žádné důležité informace!

Kdo vyhraje?

Hledáme tu nejlepší, nejzajímavější a nejvtipnější story ze života, která byla nějakým způsobem spojena se skříní. Ať už jde o legrační příhodu, nečekané překvapení nebo třeba nostalgickou vzpomínku, chceme slyšet vaše příběhy! Nejoriginálnější odpověď, která nás nejvíce zaujme, vyhraje vestavěnou skříň v hodnotě 30 000 Kč. Výherní příběh se objeví na Facebooku.

Závěr

Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost získat vestavěnou skříň, která oživí váš interiér. Stačí se zapojit do naší soutěže a nechat svou kreativitu, aby promluvila. Těšíme se na vaše příběhy a nápady! Nezapomeňte, že každá odpověď se počítá a právě ta vaše může být tou výherní. Hodně štěstí!