Výsledky soutěže o vestavěnou skříň svépomocí za 30 tisíc korun!

Přátelé, dnes je ten den, kdy konečně prozradíme, kdo si odnáší naši úžasnou cenu. Než ale přejdeme k samotnému vítězi, dovolte nám poděkovat každému z vás, kdo se zapojil a sdílel s námi své příběhy a nápady.

Ale teď k věci! ???? Vítězem se stává příběh, který nás všechny nesmírně pobavil a zároveň zahřál u srdce. Připomněl nám, jak moc mohou být jednoduché radosti důležité a jak vzácné jsou společně prožité okamžiky. A zde je tento nezapomenutelný příběh:

"Je to tedy už skoro čtvrt století zpátky, když jsme takhle se ségrou tradičně asi týden před Vánocemi prohrabávali u našich v ložnici skříně a čmuchali co od Ježíška dostaneme. Abychom se pak pod stromečkem tvářili velmi překvapeně. A našli jsme nejsenzačnější dárek jaký si čerstvý puberťák v devadesátkách může představit - ano byl tam walkman. Skákali jsme radostí, protože jsme byli jedny z poslední dětí na vesnici, co jej ještě neměly...Na Štědrý Den jsme napjatě rozbalovali dárky, měkké odbývali a hledali ten náš vysněný a vlastně už známý dárek a on jak napotvoru nikde nebyl...No nic, ségra měla mít začátkem února narozeniny, tak jsme si řekli, třeba je to dárek pro ni k narozkám... A ono zase nic! Já mám narozky až v srpnu, to jsme to už nevydrželi a vždycky když jsme byli sami doma, chodili jsme tajně do skříně poslouchat. Za tu dobu padly několikery baterky, a walkman byl solidně "zajetý". A už tu byly moje narozeniny a ono zase nic. Blížily se další Vánoce, tak jsme walkmana zase hezky úhledně zabalili zpátky. A byly tu druhé Vánoce a světe div se - pod stromečkem zase nic! Tak to už to ségra nevydržela a řekla, že si fakt hodně přála walkmena a že je smutná, že ji Ježíšek nevyslyšel. Mamka celá ztuhla, vystřelila do ložnice a začala šacovat všechny skříně! Tradáá za pár minut už byl pod stromečkem walkman! My jsme se ségrou tenkrát po sobě jen mrkli a prořechtali zbytek večera. Že o něm už víc jak rok víme, jsme přiznali až po pár dnech. A naši zase přiznali, že ho taťka přivezl ze služebky v Rakousku už v létě, tak jej schovali pečlivě do skříně a opravdu na něj úplně zapomněli...
Ikdyž je walkman dnes spíš jen muzejní kousek, a dnešní generace možná vůbec netuší co to je, u nás ve skříni má stále svoje čestné místo a je pravda, že těměr na každé rodinné oslavě, na tento příběh vzpomeneme a walkmana pak zase na chvíli oživíme."

Gratulujeme našemu vítězi - Pavlu Moťkovi, jehož příběh nás přenesl zpět do doby, kdy byl walkman králem. ????