Boříme mýty o vestavěných skříních s posuvnými dveřmi

Vestavěné skříně jsou stále oblíbenějším řešením pro ukládání věcí v moderních domácnostech. Přinášejí řadu výhod, ale i přes to se kolem nich objevuje řada mýtů, které mohou zájemce odradit. V tomto článku se podíváme na nejčastější mýty o vestavěných skříních a ukážeme vám, proč jsou ve skutečnosti praktickým a stylovým řešením pro váš domov.

Mýtus 1: Posuvné skříně jsou drahý luxus

Jedním z nejčastějších mýtů je, že vestavěné skříně jsou finančně nedostupné. Realita je však taková, že vestavěné skříně mohou být překvapivě cenově dostupné. Jejich cena se odvíjí od zvolených materiálů, velikosti, vnitřního vybavení a dalších faktorů. Díky možnosti přizpůsobení na míru si můžete vybrat řešení, které odpovídá vašemu rozpočtu.

U nás si můžete skříň objednat již od 12 999 Kč. Garantujeme nejnižší ceny!

Cena skříně závisí na velikosti, designu a materiálu, komponentech a vnitřním vybavení. Přitom praktičnost, prostornost a estetika nábytku ne vždy závisí na konečné ceně.

Mýtus 2: Vestavěné skříně zabírají příliš mnoho prostoru

Opak je pravdou. Vestavěné skříně jsou navrženy tak, aby maximálně využily dostupný prostor. Mohou být zabudovány do výklenků, pod schody nebo využít celou výšku místnosti. Díky tomu získáte úložný prostor, který by jinak zůstal nevyužitý.

Mýtus 3: Design skříně je zastaralý

Vestavěné skříně jsou dnes moderním a stylovým řešením. Designéři neustále přicházejí s novými materiály, barvami a povrchovými úpravami, které umožňují skříně dokonale sladit s interiérem vašeho domova. Můžete si tak vybrat unikátní barvu a materiál, obohatit skříň zrcadlem nebo sklem Lacobel.

Mýtus 4: Vestavěné skříně svépomocí jsou náročné na montáž a vyžadují odborné znalosti

I když montáž vestavěné skříně vyžaduje určitou zručnost a plánování, není to nutně nadlidský úkol. S trochou trpělivosti, správnými nástroji a pečlivým dodržováním pokynů můžete dosáhnout profesionálních výsledků i bez předchozích zkušeností. Pro vás máme připravené detailní návody, které vám poradí, jak jednoduše postavit vestavěnou skříň svépomocí. 

TIP: Navrhněte si svou ideální šatní skříň pomocí našeho 3D návrháře!

Mýtus 5: Posuvné dveře jsou nespolehlivé

Naše kvalitní vestavěné skříně jsou vybaveny spolehlivými posuvnými dveřmi, které se snadno otevírají a zavírají. Kolejnice jsou vyrobeny z odolného kovu, který je navržen pro vysokou zátěž. Moderní mechanismy zajišťují tichý a plynulý chod dveří po mnoho let.

Vestavěné skříně s posuvnými dveřmi jsou skvělou volbou pro každého, kdo hledá praktické a estetické řešení úložného prostoru. Navzdory mnoha mýtům a mylným představám nabízí tento typ nábytku širokou škálu výhod, které mohou být přizpůsobeny vašim individuálním potřebám a vkusu. Od dostupných cen přes úsporu místa až po moderní design – vestavěné skříně dokážou splnit očekávání i těch nejnáročnějších zákazníků. Pokud tedy zvažujete novou skříň, nebojte se investovat do vestavěného řešení!